Ontdekken

100% veilige reservering, gegarandeerd de beste prijzen, onmiddellijke bevestiging
secure Beveiligde betaling via Stripe Visa MasterCard AmericanExpress Sofort Bancontact Giropay Ideal
Komt naar ons toe
18°C in RIENNE

De huisjes van Juliane en Eric, Gîte in Rienne

Twee compleet gerenoveerde gîtes in een oude boerderij uit het begin van de 20e eeuw in een landelijke omgeving. Een gîte voor 4 personen, gedeeltelijk gelijkvloers, geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Een tweede gîte in hetzelfde gebouw die plaats biedt aan 6 personen.

Welkom bij de Gîtes A'l Cinse chez Jean en de Jardin de Mamy Bleue, een echte stap terug in de tijd in een historische boerderij gebouwd tussen 1900 en 1910. De ter plaatse gebakken bakstenen muren, de oorsprong van de waterput en het eikenhouten frame van het dak met zijn zichtbare palen getuigen van de authenticiteit van dit pand. De eigenaren hebben de erfenis van Jean, de vader van de eigenaar, behouden en tegelijkertijd de veiligheid en stabiliteit van het gebouw gegarandeerd. Ontdek in A'l Cinse de geschiedenis van de boerderij, terwijl u in Jardin de Mamy Bleue wordt omhuld door de liefde voor de natuur, geërfd van Mamy Bleue.Laat Juliane en Eric, de attente gastheren, u verwelkomen voor een authentieke ervaring waar geschiedenis en modern comfort samenkomen.

Boek nu voor een onvergetelijk uitje bij Gîtes A'l Cinse chez Jean en Jardin de Mamy Bleue, waar elke hoek een verhaal vertelt en de warme gastvrijheid u een onvergetelijk verblijf belooft.

Eric et Juliane Laffut - Saint

Eric et Juliane Laffut - Saint, Propriétaires
Les gîtes de Juliane et Eric, Gite in RIENNE

Onze beschikbaarheid

Aan het laden ...
Beschikbaar Niet beschikbaar

Kamers

Speciale aanbiedingen

-35%

7 nuits

-30%

6 nuits

-25%

5 nuits

Onze nieuwsberichten

Cette semaine notre gîte a reçu le label "Bienvenu...

In detail bekijken